Ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» τον 23χρνο Δανό μέσο Βίκτορ Γιένσεν

Ήδη αρχίζουν και τσεκάρονται οι πρώτοι παίκτες για την ενίσχυση της ομάδας με το όνομα του Δανού μέσου να κάνει την εμφάνισή του.

Το επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη τσεκάρει τους πρώτους παίκτες που θα ενίσχυσουν τον Παναθηναϊκό στις θέσεις τις οποίες πονάει (εξτρεμ και χαφ).

Με το όνομα του νεαρού παίκτη του Άγιαξ (Βίκτορ Γιένσεν) να έρχεται στο προσκήνιο των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της SportDay:

«Το τμήμα σκάουτινγκ κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο του κόμμα έχουν ήδη αρχίσει να τσεκάρουν δημιουργικούς χαφ και εξτρέμ πρώτης γραμμής, μέσα από τις ουκ ολίγες προτάσεις που γίνονται καθημερινά, όσο και από τη λίστα των παικτών που παρακολουθούν πολύ πιο στενά τον τελευταίο χρόνο οι πράσινοι έχοντας μεγαλώσει σημαντικά τη βάση δεδομένων τους. Πολλοί έχουν ήδη « κοπεί», κάποιοι άλλοι (πολύ λιγότεροι) έχουν περάσει από το πρώτο φιλτράρισμα και είναι υπό παρακολούθηση, με τον Σέρβο τεχνικό να συγκεντρώνει στοιχεία για τα πάντα.

Μία εξ αυτών των περιπτώσεων – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Sportday απ΄ τη Δανία – είναι και ο 23 χρονος Δανός δημιουργικός μέσος, Βίκτορ Γιένσεν (διεθνής με την κ 21 και όλες τις μικρές εθνικές), ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ – με συμβόλαιο έως το 2024 – και το τελευταίο οκτάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στη νορβηγική Ρόζενμποργκ».

Από το Blogger.