Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε τον Βόλο με 3-0

Για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά πάνω που βρήκε για τα καλά ρυθμό, πάει στα... πιτς λόγω Μουντιάλ. Ο Δικέφαλος νίκησε με 3-0 τον Βόλο στην Τούμπα και έπιασε στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό, πλησίασε στο -4 τη δεύτερη ΑΕΚ και παραμένει στο -12 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά και διάφορα, σε ένα χορταστικό ματς στην Τούμπα. Μέσω VAR ακυρώθηκε γκολ του Φιλίπε Σοάρες στο 6', αλλά μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο Δικέφαλος απέκτησε προβάδισμα δύο γκολ.

Στο 28' ο Ολιβέιρα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Αουγκούστο σε ανατροπή του από τον Κότνικ, ενώ στο 30' ο... μουντιαλικός Ζίβκοβιτς έστειλε με υπέροχο σουτ την μπάλα στο «παραθυράκι» διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 36' η Κουρομπύλια κακώς σταμάτησε με υπόδειξη οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, ενώ πέναλτι εκτέλεσε και ο Βόλος μετά από χέρι του Κουλιεράκη, αλλά στο 44' ο Μπαριέντος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι σε σουτ του Ζίβκοβιτς στο 51' και κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντέλια από τον Ματίγια, με τον Αουγκούστο να βρίσκει κι αυτός δίχτυα στο 62'.

Το ματς συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ να ορίζει κατά βούληση το τέμπο, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Ο διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών), τα λάθη του οποίου διόρθωσε ουκ ολίγες φορές το VAR, «κιτρίνισε» τους Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Μεταξά, Εσκοβάλ, Ματίγια και Ντέλετιτς.

 ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Αουγκούστο (83’ Ντάντας), Φιλίπε (73’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί (73’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66΄Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Π. Φερνάντες (66’ Νοκέρ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78’ Φερνάντες Β.).

Από το Blogger.