Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε με 3-2 τον Ηρακλή

Με τον Μπιλάλ να σκοράρει δύο φορές και τον Σαρδέλη να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 92′, ο Παναθηναϊκός Β’ πήρε ένα τεράστιο «διπλό» με 2-3 κόντρα στον Ηρακλή!

Το σύνολο του Αντωνίου, δεν δέχεται να χάσει και αυτό αποτυπώθηκε για ακόμη ένα ματς στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα οι “πράσινοι” έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία, με το εντυπωσιακό “διπλό” που σημείωσαν στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο μέρος δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για τους “πράσινους”… Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 13ο λεπτό, ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Στο 34′ ο Μπιλάλ έφερε το ματς στα… ίσια. Έπειτα, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αιγύπτιου, το “Τριφύλλι” ολοκλήρωσε μια σημαντική ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής μπήκε και πάλι στο ματς. Με πέναλτι, κατάφερε να κάνει το 2-2. Ο Μελούνοβιτς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έβαλε… φωτιά στο ματς. Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης και ο Παναθηναϊκός είπε την τελευταία του λέξη.

Ο Σαρδέλης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε στους “πράσινους” τη νίκη, οποία τους βοηθά να μείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι… γράφτηκε το τελικό 2-3 και το αήττητο σερί συνεχίζεται. 

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46′ Κωστούλας), Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τομάς και Τότσκα (46′ Μανουσάκης).

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Έμπο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75′ Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75′ Κρυπαράκος) και Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

Από το Blogger.