Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό για τις ανανεώσεις των Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ρούμπεν και Κουρμπέλη

Πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις σε πρώτο πλάνο βρίσκονται στον Παναθηναϊκό και οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι ανανεώσεις των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Μπαρτ Σένκεφελντ. Όσον αφορά τον πρώτο έχει εκφραστεί η επιθυμία από το τριφύλλι για να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στην Βαρκελώνη, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μάλιστα αναμένεται να έρθει ο μάνατζερ του στην Ελλάδα, προκειμένου να μπουν στο πιο πρακτικό κομμάτι των συζητήσεων, που αφορά τα χρηματικά ποσά.

Την ίδια στιγμή και όσον αφορά τον Σένκεφελντ έχει ήδη γίνει μια προσέγγιση, χωρίς να μπουν οι δύο πλευρές σε συζήτηση για οικονομικούς όρους ακόμα. Και ο μάνατζερ του Ολλανδού αναμένεται να έρθει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνουν πιο… επίσημες οι συζητήσεις.

Όσον αφορά τώρα τον Ρούμπεν και τον Κουρμπέλη, οι πράσινοι μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας και με τους δύο. Άλλωστε επιθυμία στο στρατόπεδο του τριφυλλιού είναι να μείνουν και οι τέσσερις.

Από το Blogger.