Ο Γερομιχαλός 4ος σε αγώνες και ασίστ με το Λαύριο


Ο Πέτρος Γερομιχαλός αγωνίστηκε για 78η φορά με το Λαύριο σε ματς της Basket League και έτσι έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον επί μία τριετία συμπαίκτη του, Βασίλη Μουράτο.

Ακόμη…

*Ο αρχηγός του Λαυρίου έκλεψε έξι φορές την μπάλα αλλά λίγη ώρα νωρίτερα ο Ζώης Καράμπελας το έκανε επτά φορές στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη και του στέρησε το ρεκόρ περιόδου. Ωστόσο με αυτά τα κλεψίματα μπήκε στη 10άδα της σχετικής λίστας του Λαυρίου αφού έφτασε τα 48 και ξεπέρασε τον Μπράντον Γιανγκ (42) και τον Άλφα Ντιαλό (43).

*Ακόμη ο Γερομιχαλός «σκαρφάλωσε» δύο θέσεις στη λίστα των κορυφαίων πασέρ της ομάδας της λαυρεωτικής. Είχε χθες τρεις ασίστ με τις οποίες έφτασε τις 124 με τη φανέλα της και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας, αφού ξεπέρασε τον Τάισον Κάρτερ (121) και τον Μακένζι Μουρ (123).

Κατά τα άλλα…

*Ο Αρ Τζέι Κόουλ σημείωσε την 11η επίδοση 6+ άστοχων τριπόντων σε ένα παιχνίδι του φετινού Πρωταθλήματος, έχοντας 1/7.

*Το Λαύριο έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 52 στο ranking, που είναι και το αρνητικό ρεκόρ της φετινής περιόδου. Υποχρεώθηκε στην πέμπτη της ήττα στα ισάριθμα, πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος κάτι που είχε γίνει μόνο στην πρώτη σεζόν του στην Basket League (2015-16).

Από το Blogger.