Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στις 5 αήττητες ομάδες της Ευρώπης!

Μπορεί η ομάδα του Παναθηναϊκου να ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι, όμως κατάφερε να μην χάσει. Το αποτέλεσμα αυτό, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 11ο διαδοχικό του ματς χωρίς ήττα, κάτι που αυτή τη στιγμή διατηρούν άλλες 4 ομάδες στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τον Παναθηναϊκό που «τρέχει» ένα αήττητο σερί 11 παιχνιδιών κάτι που σαφώς θέλει να διευρύνει τόσο απέναντί στον Παναιτωλικό, όσο και απέναντι στον Ατρόμητο, παρόμοια σερί τρέχουν και οι εξής ομάδες:

Νάπολη (Ιταλία)

Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τόσο εντός όσο και εκτός των Ιταλικών συνόρων. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι σε 13 αγωνιστικές στην Serie A μετράει έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Φυσικά και αυτή θέλει να διευρύνει το σερί της μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα εναπομείναντα δυο ματς μεΈμπολι και Ουντινέζε εντός έδρας.

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Η ομάδα που έχει τα τελευταία χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να μην βρίσκει αντίπαλο εντός των Γαλλικών Συνόρων. Τη φετινή χρονιά, η επίδοση της ομάδας κυριολεκτικά τρομάζει καθώς σε σύνολο 14 αγώνων στην Ligue 1 έχει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης στο Κατάρ έχει μόνο ένα παιχνίδι την Κυριακή με την Οσέρ.

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Η ομάδα από την Πορτογαλία έχει και αυτή ένα δικό της αήττητο σερί. Ιδιαίτερα οι «Αετοί της Λισαβώνας» είναι αήττητοι σε 12 παιχνίδια εκ των οποίων έχουν 11 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Πάφος (Κύπρος)

Τέλος, ρίχνοντας μια ματιά στην Κύπρο, παρατηρούμε την φετινή ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου, την Πάφο. Η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται στη πρώτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος, σε 10 παιχνίδια έχει να επιδείξει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν θα διακοπεί λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από το Blogger.