Συνελήφθη για 6 τόνους χασίς ο δικηγόρος της Ενωσης Διαιτητών Ιταλίας!


Αίσθηση στο ιταλικό ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση για τη σύλληψη του επικεφαλής δικηγόρου της Ενωσης Διαιτητών για εμπόριο ναρκωτικών.

Οι εισαγγελείς, γενικά, είναι συνδεδεμένοι με το ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού ανά περιόδους προκύπτουν διάφορα ζητήματα. Αυτή την περίοδο άλλωστε, για του λόγου το αληθές, είναι σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τους ισολογισμούς της Γιουβέντους. Τώρα, όμως, προέκυψε ένα άλλο θέμα, το οποίο δεν αφορά άμεσα το ποδόσφαιρο. Εμμεσα, όμως, σχετίζεται και με αυτό, λόγω μιας σύλληψης. Για την ακρίβεια, η ιταλική αστυνομία προχώρησε σε 42 συλλήψεις ανθρώπων που φέρονται να ανήκουν σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Ενα κύκλωμα που φέρεται να έχει μεταφέρει περισσότερους από 6 τόνους χασίς στην περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Ανάμεσα στους 42 συλληφθέντες, λοιπόν, είναι και ο Ροζάριο Ντ’Ονόφριο. Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της Ενωσης Ιταλών Διαιτητών. Θέση από την οποία ήδη παραιτήθηκε, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψή του. Βασικά, η Ενωση Διαιτητών είχε ήδη ανακοινώσει την παραίτησή του χωρίς να γνωστοποιήσει το γιατί. Λίγες ώρες μετά, όμως, έγιναν γνωστά τα νέα, με τον πρόεδρο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, να μην κρύβει την έκπληξή του.

Παράλληλα, ο Γκραβίνα τόνισε ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα αναλάβει να προστατεύσει το όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου σε αυτή την υπόθεση. Αυτό, βέβαια, δεν είναι και πολύ καλό, γιατί ποτέ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας δεν καταφέρνει να προφυλάξει το όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Το οποίο, πάντως, δεν εμπλέκεται άμεσα σε αυτό το θέμα, οπότε δεν υπάρχει κάτι από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθεί τώρα.

italians.gr

Από το Blogger.