«Αν το πρωτάθλημα δεν το πάρει ο Ολυμπιακός δεν θα τελειώσει» (Βίντεο)

Δεν έχει προηγούμενο αυτά που ακούστηκαν στην διαδικτυακή εκπομπή της Θύρα 7 «Άντε Γεια».

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπαδός του Ολυμπιακού εκβίαζε και απειλούσε ότι αν το πρωτάθλημα δεν το πάρει ο Ολυμπιακός, δεν θα τελειώσει...

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα αρχίζουμε το έχετε καταλάβει έτσι; Θέλετε και πρωτάθλημα. Ρε δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αυτό αν δεν το πάρει ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει… Δεν τελειώνει γιατί δεν θα το πάρει ο άξιος », είπε αρχικά ο Άκης και στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε και καλά στο βωμό της της κοινωνικής συνοχής… Ποια είναι η κοινωνική συνιοιχή; Δηλαδή να πάρει και ο Παναθηναϊκός ένα πρωτάθλημα. Αμα είναι έτσι, Μητσοτάκη άρχισε να μοιράζεις και τα λεφτά των πλουσίων. Να έχουμε κοινωνική συνοχή ρε παιδί μου, στους φτωχούς. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας να το μοιράσεις ρε παιδί μου. Να απαλλοτριώσεις τις περιουσίες των πλουσίων και να τις δώσεις στους φτωχούς. Θα δείτε στις εκλογές.

Θα τα δείτε όλα. Νομίζετε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν βλέπει. Μπορεί να νομίζετε ότι ο Μαρινάκης είναι Νέα Δημοκρατία και θα είναι από κάτω όλοι Νέα Δημοκρατία. Νομίζετε! Έξι εκατομμύρια κόσμος».

Ο αθλητικός εισαγγελέας γιατί δεν επεμβαίνει, τι περιμένει; Δεν μπορεί εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη εκπομπή να σπείρει και να υποκινεί την οπαδική βία και τον θανατισμό και όλοι να αδιαφορούν. 

Πρέπει επιτέλους να να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες που τους αναλογούν και να δώσουν ένα τέλος στην τηλεκατευθυνόμενη οπαδική βία και θανατισμό. 

Από το Blogger.