Καρπετόπουλος: «Έχει πάρει όλα τα σφυρίγματα ο Παναθηναϊκός! – Δεν ξέρω αν θα βγει κερδισμένος…»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην «SportDay» σχολίασε το χτεσινό ντέρμπι και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει υπέρ του… όλα τα σφυρίγματα μέσα στην σεζόν!

 Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων το ματς είχε λήξει: ο Παναθηναϊκός, που έχασε νωρίς τον Παλάσιος και δεν πήρε τίποτα απ’ τους μεσοεπιθετικούς του, είχε παραδώσει πνεύμα: δεν υπήρχαν ούτε καν τα τυπικά γυρίσματα στην περιοχή. Τότε ο Δανός διαιτητής Κέλετ είδε ένα φάουλ του Άβιλα στον Ιωαννίδη κι ο επίσης Δανός Σούντμπεργκ, που ήταν στο VAR, το αναβάθμισε σε πέναλτι.

Δεν μιλάμε για δύσκολη φάση -μιλάμε για σφυρίγματα απ’ αυτά που αν δοθούν σε βάρος μίας ομάδας μπορεί να διαλύσουν το ηθικό της. Δεν πρόκειται για εφαρμογή κανονισμού – κάποιος άλλος πιθανότατα δεν θα έδινε τίποτα, αφού οι δύο διεκδικούν την μπάλα.

Οι Δανοί, που είναι μέτριοι διαιτητές β’ διαλογής, το έδωσαν με μία πολύ γενναιόδωρη για τον γηπεδούχο εφαρμογή του κανονισμού. Ο Σπόραρ ισοφάρισε, αλλά δεν ξέρω αν απ’ όλο αυτό θα βγει κερδισμένος ο Παναθηναϊκός. Στη διάρκεια μίας χρονιάς μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό μπορεί να πάρει ένα-δύο (ίσως και τρία) τέτοια σφυρίγματα. Ο Παναθηναϊκός τα έχει πάρει όλα, αλλά είμαστε μόλις στην ενδέκατη αγωνιστική».

Από το Blogger.