Ώρα κρίσιμων αποφάσεων στο σημερινό Δ.Σ του Ολυμπιακού

Σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις δηλώσεις του την Κυριακή το βράδυ για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει πως θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. για τη λήψη αποφάσεων προκειμένου να μην παρθεί μια απόφαση εν θερμώ αλλά να ληφθεί και το τι θα πουν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και φυσικά να αφουγκραστούν στην ομάδα και το τι θέλει ο κόσμος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε σημειώσει την Κυριακή το βράδυ μεταξύ άλλων:

“Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο, αυτό που όλοι βλέπουμε. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με το να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτήν την παρωδία.

Αλλά, αυτό που θα κάνουμε είναι ένα διοικητικό συμβούλιο, για να ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις και των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του κόσμου και να αποφασίσουμε.

Θα πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε. Γιατί όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει -δηλαδή να παίξεις ένα καλό ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου- όταν όλα αυτά καταπατούνται, θα πρέπει κι εμείς να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές αλλά τέλος πάντων. Σας είπα, θα γίνει ένα Διοικητικό Συμβούλιο ή αύριο το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί και θα αποφασίσουμε”.

Από το Blogger.