«Θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «LiveSport», ο Παναθηναϊκός πάει για τουλάχιστον δύο μεταγραφές στο «παζάρι» της χειμερινής περιόδου, με τη πρώτη κίνηση να είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα της «LiveSport»:

«Τουλάχιστον 2 μεταγραφές περιλαμβάνει το πλάνο του παναθηναϊκού για τα χειμερινά ψώνια και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί από τον Ιανουάριο να λάβει 2 σημαντικές αποφάσεις για τους νέους. Η πρώτη απόφαση: αν ο εξτρέμ που  θα αποκτηθεί θα είναι βασικός ή όχι. Το μπάτζετ είναι «εκεί». Διαθέσιμο. συνεπώς όλα είναι θέμα επιλογών και τελικής απόφασης. Επιλογών ακόμα διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ δεν είναι δυνατόν να σκανάρουν όλη την αγορά. η δεύτερη απόφαση: αν ο χαφ θα αποκτηθεί θα είναι βασικός ή όχι. Είναι πασιφανές ότι το ρόστερ μιας ομάδας η οποία πλέον έχει ως στόχο το πρωτάθλημα είναι ελλιπές ως προς τους δημιουργικούς μέσους του.

Το καλοκαίρι αποτελούσε προειλημμένη απόφαση να δοθούν τα περισσότερα χρήματα για την απόκτηση ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. Όπερ και εγένετο με τη μεταγραφή του Αντράζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ. Τώρα, έχει διαγνωστεί ανάγκη εύρεσης ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ, ο οποίος θα αναπληρώσει την απώλεια του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Επειδή η «δεξαμενή» είναι πιο περιορισμένη τον Ιανουάριο, ο Γιοβάνοβιτς έχει το ελεύθερο από τον Αλαφούζο να επιλέξει παίκτη που ανήκει σε ομάδα και θα καταβληθεί υψηλό αντίτιμο για την αγορά του. Η πρόθεση της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη και θα πληρωθεί το ποσό που χρειάζεται, προκειμένου να Παναθηναϊκός να ισχυροποιηθεί για τη διεκδίκηση του τίτλου.»

Από το Blogger.