Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, είχε δώσει 8ημερη άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αποφορτιστούν, να ξεκουραστούν και να επανέλθουν δυναμικά, κάτι που θα γίνει σήμερα, καθώς το απόγευμα έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί.

Με την επιστροφή τους στο «Γ. Καλαφάτης» θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο ανασύνταξης με τη μίνι προετοιμασία που θα λάβει χώρα για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα ταξιδέψει στην Κύπρο όπου και θα διαμείνει το διάστημα 28 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου.

Στην Κύπρο μάλιστα, θα δώσει και τρία φιλικά ματς, κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), Πάφο (4/12) και Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δει καλύτερα πράγματα στη συνέχεια της σεζόν και με τις υποχρεώσεις της ομάδας να είναι αρκετές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να καλυτερεύσει την εικόνα του και οι «πράσινοι» να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, με τον απόλυτο στόχο, το πρωτάθλημα να είναι η μεγάλη πρόκληση της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Από το Blogger.