Φιλική «τεσσάρα» της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Κύπρο

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη διοργάνωση, το Women's Nations League, με φιλικό αγώνα με την Κύπρο στo "Γ. Καμάρας". Η Ελλάδα νίκησε 4-0 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κυριαζής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και να δει την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών παικτριών.

Τα γκολ της Εθνικής που πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, αν ληφθεί υπόψιν ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πέτυχαν η Βεατρίκη Σαρρή στο 17΄ με κοντινό σουτ μετά από εξαιρετική ενέργεια της Σοφίας Κόγγουλη, η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 29΄ με κεφαλιά και στο 41΄ με πλασέ και η Γρηγορία Πούλιου στο 94΄ επίσης με κοντινό πλασέ.

Ελλάδα: Νάση, Γιαννακά, Μήτκου, Νεφρού, Παλαμά, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Σαρρή, Κόγγουλη, Μάρκου, Σπυριδωνίδου.
Αγωνίστηκαν ακόμη¨Μωραΐτου, Πατερνά, Χατζηνικολάου, Πούλιου, Καλδαρίδου, Χαλατσογιάννη.

Κύπρος: Ματθαίου, Χ. Μιχαήλ, Χάλιου, Γιάννου, Βιολάρη, Παναγιώτου, Γεωργίου, Βαρνάβα, Σάββα, Ε. Μιχαήλ, Φρέντα.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Ευστρατίου, Παπαδοπούλου, Σιάκαρη, Άντρια Μιχαήλ, Γρηγορίου, Βασιλείου.

Τον αγώνα Ελλάδας-Κύπρου παρακολούθησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας, τον οποίο υποδέχθηκαν και συνόδεψαν κατά την παραμονή του στο "Γ. Καμάρας" εκ μέρους της ΕΠΟ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Λεωνίδας Θωμαΐδης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Κυριάκος Φύτρας. Μαζί τους και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική μας Ομάδα, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων υποδομής της Κύπρου.

Από το Blogger.