Πρεμιέρα με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό Β

Με το δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός Β τις υποχρεώσεις του στη φετινή Betsson Super League 2, κερδίζοντας με το ευρύ 5-2 τον Απόλλων Λάρισας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην Καισαριανή.

Παρά το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων και τα πολλά φάουλ στο ξεκίνημα, οι Πράσινοι πήραν σταδιακά τον έλεγχο κυκλοφόρησαν την μπάλα με υπομονή και έψαξαν το γκολ.

Το βρήκαν στο 20’, όταν Ταβάρες, Αλμπάνης και Μαρτίνης συνεργάστηκαν ωραία από την αριστερή πλευρά, με τον τελευταίο να πατάει περιοχή και με διαγώνιο σουτ να ανοίγει το σκορ.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Ταβάρες έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ στο ύψος της περιοχής, ο Μέλι απέκρουσε ασταθώς, αλλά ο επερχόμενος Αθανασακόπουλος πλάσαρε άστοχα, παρότι αμαρκάριστος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Β… εξιλεώθηκε, ωστόσο, στο 26’, καθώς από ωραίο γύρισμα του Ταβάρες από αριστερά ο Αθανασακόπουλος σούταρε με την μια, η μπάλα βρήκε και σε αντίπαλο, για να καταλήξει στα δίχτυα, για το 2-0.

O Απόλλωνας Λάρισας μπήκε δυναμικά sτο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με τον νεοεισελθόντα Ζαχαράκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χριστογεώργος σε κόρνερ.

Ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και από νέο γέμισμα του Χατζή, ο Ζαχαράκης μείωσε από κοντά σε 2-1, στο 47ο λεπτό.

O Απόλλωνας Λάρισας μπήκε δυναμικά sτο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με τον νεοεισελθόντα Ζαχαράκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χριστογεώργος σε κόρνερ.

Ενώ στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και από νέο γέμισμα του Χατζή, ο Ζαχαράκης μείωσε από κοντά σε 2-1, στο 47ο λεπτό.

Αφού ξεπέρασε το σοκ του γρήγορου γκολ εναντίον του, το Τριφύλλι κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων του, στο 66’. Όταν ο Τερεζίου κυνήγησε την φάση, έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Αυλωνίτη να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έμεινε με δέκα παίκτες στο 69’, λόγω αποβολής του Χατζή και δύο λεπτά μετά ο Τουρκοχωρίτης έστρωσε την μπάλα στον Ηλιάδη, ο οποίος με υπέροχο πλασέ στο όριο της μεγάλης περιοχής, πέτυχε το 4-1 για τον Παναθηναϊκό Β.

Ένας ακόμα παίκτης που ήρθε από τον πάγκο για τον Απόλλωνα,  ο Καλούσης, μείωσε εκ νέου σε 4-2, στο 73ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιατραβάνη από δεξιά.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έκανε διαχείριση του υπέρ της προβαδίσματος στη συνέχεια, είδε τον Σαρδέλη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μέλι στο 89′, αλλά να μην τον νικάει.

Ωστόσο, Αθανασακόπουλος και Ανδρικόπουλος έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, ο δεύτερος πέτυχε με διαγώνιο σουτ από δεξιά το 5-2 στο 90ο λεπτό και ο Παναθηναϊκός Β έφτασε στην πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).

Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Από το Blogger.