Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Σωστά φωνάζει» η ΑΕΚ για την τελευταία φάση με τον Μάνταλο!

«Φωνάζει» σωστά η ΑΕΚ για την τελευταία φάση του αγώνα, όπου γίνεται πέναλτι στον Μάνταλο από τον Πασχαλάκη, όμως δίνεται οφσάιντ σωστά στον παίκτη της ΑΕΚ!

Η μπάλα φτάνει σε αυτόν από κακό παίξιμο του αντιπάλου και συγκεκριμένα από τον Εμβιλά. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και έδωσε οφσαιντ, όμως στην ΑΕΚ έχουν σωστά παράπονα από το VAR εκεί όπου βρισκόταν ο Σλοβένος Ματέι Γιουνγκ: «Αυτό που έχουμε να πούμε για την τελευταία φάση με τον Μάνταλο είναι πως δικαίωσε τον Σουηδό διαιτητή το VAR».

Μάλιστα, ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νάιμπεργκ, φέρεται να είπε στον Μάνταλο «είναι πέναλτι, αλλά είναι οφσαιντ».

Όπως επίσης ο διαιτητής Γιουνγκ που ήταν στο VAR δεν διόρθωσε τον Νάιμπεργκ στην καρατιά που έριξε ο Εμβιλά στο πρόσωπο του Φαν Βέερτ! Η μέσος του Ολυμπιακού βρίσκει στο πρόσωπο τον φορ της ΑΕΚ και αντί για απευθείας κόκκινη παίρνει κίτρινη. 


 Παρόλο λοιπόν που η συζήτηση για το αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο επικεντρώθηκε στην ενέργεια του Ντόη (και το αν έκανε ή όχι «κακό παίξιμο» με το κεφάλι) κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία.

Κι αυτό διότι η θέση του Μάνταλου στο ξεκίνημα της φάσης, όταν ο Βίντα γεμίζει με το κεφάλι στην περιοχή του Ολυμπιακού, δείχνει ότι καλύπτεται από δυο παίκτες και κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα οφσάιντ (ανεξαρτήτως του τι κάνει στη συνέχεια ο Ντόη).

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 9:38 του video με τα επίσημα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Από το Blogger.