Ιωαννίδης: «Έχω την εντύπωση πως κάθε εβδομάδα λέμε πως η μία νίκη είναι πιο σημαντική από την άλλη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης σχολίασε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και στάθηκε στη νοοτροπία που έχει αναπτύξει πλέον η ομάδα.

 Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο: «Γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα δυσκολευόμαστε εδώ, στο Αγρίνιο, αλλά φέτος έχουμε αποδείξει ότι καταφέρνουμε να παίρνουμε αποτελέσματα σε έδρες που παραδοσιακά δυσκολευόμασταν και το κάναμε για άλλη μία φορά».

Για τη σημασία της νίκης του «τριφυλλιού»: «Έχω την εντύπωση πως κάθε εβδομάδα λέμε πως η μία νίκη είναι πιο σημαντική από την άλλη και έτσι είναι. Η αλήθεια είναι αυτή. Απλώς η συγκεκριμένη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, γιατί προερχόμασταν από το ντέρμπι που έληξε ισόπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την εικόνα της ομάδας: «Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ήρθε το γκολ. Έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη σημασία που έχει για εκείνον το γεγονός πως χθες σκόραρε, ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από δική του προσπάθεια ήρθε το πέναλτι που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός: «Κάθε αγωνιστική, είτε ξεκινάω είτε έρχομαι ως αλλαγή, δίνω το 100% και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου και όλων των παιδιών στην ομάδα. Να μπαίνουμε όσο χρειαστεί και να βοηθάμε την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, όπως έχουν κάνει και άλλοι ποδοσφαιριστές σε προηγούμενα ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο: σήμερα βοήθησα εγώ, την άλλη εβδομάδα μπορεί να είναι κάποιος άλλος».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο που στηρίζει το «τριφύλλι»: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που τους έχουμε δίπλα μας οπουδήποτε πάμε. Αυτό που έγινε στο Βόλο ήταν μοναδικό και η στήριξη στη Λεωφόρο ήταν απερίγραπτη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από το Blogger.