Όλα μηδέν στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό

Ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 σε αναμέτρηση για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου μετράει πέντε διαδοχικούς αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε τους 13 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός, που την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσε την πρώτη του νίκη, έχει 7 βαθμούς.

Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε στο Αγρίνιο πριν λίγα 24ωρα και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι φάσεις ήταν λίγες για τις δύο ομάδες αφού η βροχή δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία. Ο Νταγκό σέντραρε από αριστερά με τον Κολοβό να πιάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά ο Χάμοντ έκανε επιτυχημένο τάκλιν.

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Στο 50’ ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη. Στο 54’ οι γηπεδούχοι έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Μπακάκης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρέλη με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά με τον Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μάρκοβιτς αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνέχισε να πιέζει και στο 81’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κορνέλιους. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Παναιτωλικός έχασε νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Ξενιτίδη. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64΄ Ντουάρτε, 76΄ Φλόρες), Μάρτενσον, Σενγκέλια, Κολοβός (76΄ Ξενιτίδης), Νταγκό (67΄ Μόρσεϊ), Καρέλης

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Νίκας, Μπάχανακ, Βρακάς, Χάμοντ, Σκβάρκα (+90΄ Τσιριγώτης), Λούα Λούα (80΄ Γιαννιώτας), Πετρέ (+90΄ Τζημόπουλος)

Από το Blogger.