Μίτσελ: «Είπα ότι με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό»

Ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι, ανασκευάζοντας πλήρως τις απόψεις του για τη φάση του 96ου λεπτού. 

Σε πλήρη σύγχυση βρέθηκε ο Μίτσελ μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός, που είχε δηλώσει στην κάμερα της Cosmote TV πως… «κάναμε ένα λάθος στο 96′, κάνοντας ένα τέλειο ματς μέχρι τότε. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος», εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιώντας μια… κυβίστηση άνευ προηγουμένου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την φάση του πέναλτι και η δήλωση του: «Είπα ότι με θυμώνει το αποτέλεσμα. Όταν είπα λάθος αναφερόμουν στο διαιτητικό. Κάποιος που έχει παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μεταφράσει την φάση αυτή σαν πέναλτι. Είναι ασαφές το ότι ενώ αρχικά έδωσε φάουλ, στη συνέχεια καταλόγισε πέναλτι».

Για την δήλωση του Βρέντζου που κάνει λόγο για αποχώρηση από το πρωτάθλημα: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος».

Για το αν ηρέμησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και αν μπορεί να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην μάχη του πρωταθλήματος: «Πραγματικά είχα πει από πριν ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς. Είναι φυσιολογικό οι παίκτες μου να είναι θυμωμένοι και εκνευρισμένοι. Νομίζω ότι αν το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο τότε δεν θα γινόταν θέμα. Είναι λίγο ύποπτο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έρχονται ξένοι διαιτητές για να μην υπάρχουν υποψίες. Αλλά σήμερα δεν μπορώ να μην έχω. Είναι λογικό οι παίκτες να είναι θυμωμένοι γιατί έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Είναι κρίμα να στερούνται το αποτέλεσμα από μια τέτοια απόφαση».

Για το αν κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και για τη συνέχεια: «Αν παίζουμε σε 11 αντιπάλους τότε το μέλλον θα είναι καλό. Η διαφορά μας είναι 10 βαθμοί, αλλά οι ουσιαστική διαφορά δεν είναι τόση. Στα τελευταία μας παιχνίδια λέμε κάθε φορά ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο. Αν βλέπουμε την ομάδα μέσα 5 εβδομάδες αυτή την βελτίωση, τότε αξίζει η προσπάθεια που κάνουμε».

Για το αν αυτό τον θυμό των παικτών του μπορεί να τον μεταφράσει σε ενέργεια: «Φυσικά θα πάμε στον Λεβαδειακό με την ίδια ακριβώς νοοτροπία. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε και σήμερα».

Από το Blogger.