Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ναντ


Σε δεύτερη μοίρα περνάει το τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μιάς και όλα έχουν κριθεί με τον αποκλεισμό να είναι δεδομένος, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, είναι σίγουρο ότι το βάρος θα πέσει στον κυριακάτικο αγώνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα κατέβουν την Πέμπτη για να χάσουν.

Όμως είναι σίγουρο ότι ο Μίτσελ θα κάνει ένα γενναίο rotation, για να προφυλάξει παίκτες που υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ και έχουν τραβήξει ήδη αρκετό βάρος στη σεζόν.

Εκτός από τους Μπακαμπού, Σεμασέκου και Χάμες Ροντρίγκες, που έτσι και αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχές, αλλά και τους Μπα, Βαλμπουενά που είναι τραυματίες, αναμένεται να πάρουν ανάσες την Πέμπτη τα δύο ακραία μπακ, ο Άβιλα με τον Ρέαμπτσιουκ, όπως και ο Παπασταθόπουλος.

Ευκαιρία για να ξεκουραστεί και ο Γιαν Εμβιλά, αν και την Κυριακή που μας πέρασε δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ θα ξεκουραστεί και ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δούμε τον Ρέτσο με τον Ντόη, τον Βρουσάι, αλλά και τους Μπουχαλάκη, Κούντε. Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα θέτει και ο Μπόουλερ, όπως και ο Χουάνγκ Ουί Τζο.

Η πρόθεση του Μίτσελ είναι να φρεσκάρει την ομάδα, να δώσει ευκαιρίες και συνάμα να “στήσει” στο μυαλό τους και στις προπονήσεις την ομάδα που θα πάει την Κυριακή στη Λεωφόρο για να πάρει το διπλό.

Από το Blogger.