Στέφαν Γιόβιτς για Παναθηναϊκό: «Όταν έγινα καλά, αποφάσισαν να παίξουν με άλλους γκαρντ!»

Ο Στέφαν Γιόβιτς σχολίασε το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά σε μια ομάδα του EuroCup.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στην «Mozzart»:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την αρχή. Είχαμε συμφωνήσει και συνέβη κάτι το διαφορετικό. Πέντε ημέρες πριν φτάσω στην Ελλάδα, άφησαν ελεύθερο τον Κέντρικ Πέρι! Έτσι έπαιξα 9 ματς σε διάστημα ενός μήνα και δεν ήμουν έτοιμος. Κι όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, τραυματίστηκα ξανά.

Στο Κύπελλο γλίστρησα σε ένα διαφημιστικό και τραυματίστηκα στον προσαγωγό. Όμως όταν έγινα καλά και επέστρεψα στην ενεργό δράση, αποφάσισαν να συνεχίσουν με δύο άλλα πλέι-μέικερ στα Play-Offs του Πρωταθλήματος. Και έτσι έγινε…».

Για το μέλλον του: «Νιώθω καλά και είμαι απόλυτα έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Υπάρχει μια προσφορά, ελπίζω ότι κάτι καλό θα συμβεί αυτές τις ημέρες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω μια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά θα πω μόνο πως είμαι κοντά σε ομάδα που συμμετέχει στο EuroCup. Μ’ αρέσει αυτή η προοπτική, διότι οι ομάδες της Euroleague έχουν ήδη συμπληρώσει τα ρόστερ τους. Θέλω μόνο να παίξω και να αφήσω πίσω τους τραυματισμούς μου».

Από το Blogger.