Ο Τάκης Μπαλτάκος εξήγησε τι ισχύει με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Μιλώντας πριν την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε ότι αν στον τελικό φθάσουν δύο ομάδες από την Αθήνα, ο αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα, ενώ αντίστοιχα για δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, σε γήπεδο της συμπρωτεύουσας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, εκτός να προκύψει συμφωνία για αγώνα στο εξωτερικό.

Η δήλωση του Μπαλτάκου:

«Να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Να ευχαριστήσω και την Cosmote. Πέρα από τα τετριμμένα που τα ξέρετε όλοι, είναι ότι στον θεσμό υπάρχει μία ουσιώδης αλλαγή, την οποία θέλω να επισημάνω. Θέλω να διαρκέσει. Αναφέρομαι στην πόλη και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός. Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα.

Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα. Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοικά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούν σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο».

Από το Blogger.