Ολυμπιακός: Οι παίκτες που βρίσκονται στην «πόρτα» της εξόδου!

Μπορεί ακόμη να μην έχουν φτάσει στην διακοπή του πρωταθλήματος, όμως είναι βέβαιο ότι εσωτερικά ο Μίτσελ έχει αρχίσει να κάνει την εκκαθάριση του ρόστερ που ήθελε, μιας και από την αρχή ήταν υπερμεγέθες το ρόστερ που συνάντησε στου Ρέντη.

Πρώτος βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου ο Κένι Λαλά, ο οποίος έτσι και αλλιώς από το καλοκαίρι ήταν προς πώληση, όμως δεν βρέθηκε καμία ομάδα να τον πάρει και ξέμεινε. Τελικά και αφού κανένας προπονητής δεν έδειξε διατεθειμένος να τον βάλει στην ομάδα, επήλθε η λύση του συμβολαίου του και πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Όμως είναι σίγουρο πως τον Γενάρη θα τον ακολουθήσουν και άλλοι. Πρώτος σε αυτή την λίστα φαίνεται να είναι ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε, με τον Αμερικανό ακραίο επιθετικό να μην έχει μπει καν σε αποστολή το διάστημα που ο Μίτσελ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Θα ζητηθεί από την Μαρσέιγ να διακοπεί ο δανεισμός του, με την Βαγιαδολίδ ήδη να ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει.

Εκτός σχεδίων του Μίτσελ βρίσκεται και ο Λέο Κούτρης, ο οποίος στην αρχή της σεζόν πήρε την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως στην συνέχεια τον χάσαμε.

Αμφίβολο είναι το τι θα συμβεί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια αφού σχεδόν μόνιμα έχει ενοχλήσεις, ενώ έχει προσφέρει ελάχιστα, την ίδια ώρα που ο Χουάνγκ Ουί Τζο δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην επιθετική γραμμή.

Από το Blogger.