Μπούσης: «Μέχρι και ο πατέρας μου, είπε να φύγω από τον ΟΦΗ»


Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης μετά τον χθεσινό αγιασμό στα νέα γήπεδα του Β.Α.Κ, είχε συνάντηση με με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, μιλώντας για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ.

Ο Μιχάλης Μπούσης τόνισε ότι ο πατέρας του, του είπε να φύγει από τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Δεν μου αξίζει να ακούω αυτά τα πράγματα. Μέχρι και ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε παιδί μου πόσα λεφτά έχεις βάλει στην ομάδα; Ελα Αμερική αύριο, στα δίνω εγώ τα λεφτά που έβαλες στον ΟΦΗ και πέταξέ τους τα κλειδιά! Ο πατέρας μου ο ίδιος τα είπε αυτά! Πρέπει να ντρέπονται που γράφουν τέτοια πράγματα για μένα και να τα διαβάζει η οικογένειά μου. Με τόσο κόπο που έχω κάνει. Όταν έρχομαι στο Ηράκλειο κάνω τόσα χιλιόμετρα για να έρθω, αφήνω πίσω μου την οικογένειά μου και τις επιχειρήσεις μου. Για κάτι που δεν μου δίνει τίποτα, μονάχα τα χρήματά μου έχω βάλει. Κι αν είναι να παίρνω και πίκρες, δεν το χρειάζομαι! Δεν μου αξίζει και καλύτερα να έρχομαι στην Κρήτη σαν τουρίστας και όχι σαν ιδιοκτήτης του ΟΦΗ.
Νομίζετε πως έχω ανάγκη να με χειροκροτάνε στο γήπεδο; Αν εσείς νομίζετε ότι εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να με χειροκροτάει το γήπεδο τότε είστε εκτός πραγματικότητας για το ποιος είμαι εγώ. Δεν τα χρειάζομαι εγώ αυτά. Εγώ θέλω να μου μιλάει και ο τελευταίος είτε έχει είτε δεν έχει χρήματα. Ενας άνθρωπος που έχει αξιοπρέπεια θα με χαιρετάει. Δουλεύω από μικρό παιδί στην Αμερική και έχω μια αξιοπρέπεια, δεν έχω κλέψει ποτέ χρήματα στη ζωή μου, έχω κάνει μόνος μου επιχειρήσεις. Δεν ήρθα στην Κρήτη για να με χειροκροτάνε. Δεν έχω ανάγκη τον ΟΦΗ για την αξιοπρέπεια που έχω.
Λέτε ορισμένοι ότι είπα μικρή ομάδα τον ΟΦΗ. Συγγνώμη, αλλά τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά. Προσπαθώ να σας μιλήσω όσο μπορώ πιο καλά. Δεν εννοούσα ότι ο ΟΦΗ είναι μικρή ομάδα. Δεν μπορεί να συγκριθεί, όμως, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό εννοούσα, δεν εννοώ ότι είναι μικρός ο ΟΦΗ και μικρός ο κόσμος του!"

Από το Blogger.