Αστέρας Τρίπολης: Πολλά τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από τον Ηρακλή Μεταξά!


Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε και από το Περιστέρι (2-0), παραμένοντας στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Μετά από 12 αγωνιστικές η ομάδα της Πελοποννήσου μετράει μόλις 10 πόντους (+3 από την επικίνδυνη ζώνη), με τη διοίκηση να ψάχνει το κατάλληλο… ηλεκτροσόκ για να αλλάξει η κατάσταση.

Και κάπου εκεί, έρχεται και «κουμπώνει» το όνομα του Ηρακλή Μεταξά. Πολλά τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Ελληνα τεχνικού και δεν αποκλείεται, να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.

Εδώ και καιρό, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αισθάνεται και πολύ καλά στην «καρέκλα» του Αστέρα. Η εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ ελάφρυνε κάπως την κατάσταση, αλλά η κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, επανέφερε το θέμα στην επιφάνεια.

Πρώτη και τελευταία φορά που ο Αστέρας γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο εφετινό πρωτάθλημα ήταν στις 2 του Οκτώβρη. Όταν επικράτησε του ΟΦΗ (2-0) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Εκτοτε, ακολούθησαν τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να επικρατεί προβληματισμός και δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας.

Η γκρίνια στο στρατόπεδο των Αρκάδων είναι μεγάλη, οι αποδοκιμασίες του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συχνές και ο Ηρακλής Μεταξάς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Με τον Ιωνικό στην Τρίπολη (14/11) ρίχνει τους τίτλους τέλους στον πρώτο γύρο ο Αστέρας και μένει να φανεί, αν θα γραφτεί ο επίλογος της θητείας του 55χρονου κόουτς…

Από το Blogger.