Αλααφούζος κατά Μαρινάκη για Κλάτενμπεργκ και διαιτησία!

Αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα το ΔΣ της Super League, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών» και να προχωρά σε… δριμεία επίθεση κατά του Μαρινάκη, του Μπαλτάκου, της διαιτησίας, του Κλάντενμπεργκ αλλά και του Φωτιά!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξαλλος με τον τρόπο που χειρίστηκε η Λίγκα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας, τονίζοντας πως: «Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη Super League. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις».

Παράλληλα, τα έβαλε με αυτούς που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με το παρασκήνιο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Σύλλογος ουδέποτε είχε σχέση με διαιτητές και φέρνοντας για παράδειγμα τον Φωτιά, που επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι της Λαμίας!

«Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον Κλάτενμπεργκ, ξεκαθάρισε ότι: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για τον Κλάτενμπεργκ, τόσο για το παρόν, όσο και το παρελθόν, αλλά και για τον Μπλτάκο».

Τέλος, όταν ο Καζναφέρης θέλησε να υπερασπιστεί την Λαμία και να τονίσει ότι οι παίκτες της δεν έπαιξαν αντιαθλητικά, ο Αλαφούζος ανέφερε πως: «Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν κατηγόρησα τη Λαμία, αλλά τον διαιτητή που δεν πήρε μέτρα στον πειθαρχικό έλεγχο κι έτσι επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές που δεν τιμωρούνταν να μπορούν να παίξουν πιο σκληρά”. Εμάς το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν τον τιμώρησαν και μετά από μία εβδομάδα ορίστηκε πάλι κανονικά.

Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το 50-50. Δέκα χρόνια τώρα ξέρετε τη στάση μας. Εμείς κ.Καζναφέρη δεν κυνηγάμε διαιτητές, ούτε χρηματίζουμε δημοσιογράφους όπως ενδεχομένως κάνουν οι σύμμαχοί σας»!.

Από το Blogger.