Ο πρόεδρος της Παρτιζάν Όστογια Μιχάιλοβιτς έδωσε εξηγήσεις για τον Παπαπέτρου

Επίσημη απάντηση για τη μη παραχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην Εθνική Ελλάδας, για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (με Λετονία και Βέλγιο), έδωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν Όστογια Μιχάιλοβιτς.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter πως δεν ήταν δυνατό να παραχωρήσει η ομάδα της Σερβίας και τον Έλληνα διεθνή λόγω της έλλειψης παικτών εξαιτίας των πολλών τραυματιών!

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, όπως αναφέρει και ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», η ομάδατου Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέβηκε στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον μίνιμουμ αριθμό παικτών.

Στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», η Παρτιζάνν στερήθηκε τους τραυματίες Έξουμ, Κοπρίβιτσα, Αβράμοβιτς, Σμαϊλάγιτς, ενώ παράλληλα η ομάδα του Βελιγραδίου είχε δώσει στην εθνική Σερβίας τους Άντζουσιτς και Τριφούνοβιτς.

«Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα της Σερβίας για τη νίκη, η οποία μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε στο πρώτο του «τιτίβισμα» ο Μιχάιλοβιτς για να προσθέσει –εμμέσως- για την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Μόνο οι τραυματισμοί μας απέτρεψαν από το να παραχωρήσουμε τους διεθνείς των άλλων χωρών. Στο ΣΕΦ παίξαμε με τον μίνιμουμ αριθμό παικτών και η ήττα θα μας πονέσει πολύ λιγότερο εάν η Σερβία προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Από το Blogger.