Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ενεργοποιεί τον Ένις Τσοκάι

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο την τελευταία του αναμέτρηση πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Ενώ κάποιοι άλλοι, έχουν πρόβλημα με κάρτες. Δεδομένα, το ”τριφύλλι” χρειάζεται και θα χρειαστεί όλους τους τους ποδοσφαιριστές αν θέλει να αντέξει.

Όσον αφορά το χώρο της μεσαίας γραμμής, δεδομένα οι ”πράσινοι” θα χρειαστούν τους πάντες αν θέλουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους από τον 2ο γύρο και έπειτα. Ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική, καθώς θα εκτίσει ποινή. Ενώ και ο Τσέριν, είναι στο όριο όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες. Παράλληλα, αμφότεροι έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια και δεν θα μπορέσουν να το πάνε… σερί μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Επομένως, θα χρειαστεί να μπουν πιο πολύ στο rotation και παίκτες όπως ο Τσοκάι. Ο Αλβανός χαφ του Παναθηναϊκού έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει πολύ. Δεδομένα λοιπόν θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο με την έναρξη του 2ου γύρου. Βέβαια, εδώ πρέπει να δούμε κιόλας και πως θα ενισχυθεί η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από το Blogger.