Οπαδός του Ολυμπιακού και θαμώνας του ΣΕΦ ο Δημητριάδης, που κατηγορούν οι ερυθρόλευκοι! (ΦΩΤΟ)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγόρησε δημόσια για παρανομία και οργανωμένο έγκλημα την κυβέρνηση, στοχοποιώντας τον Γιάννη Δημητριάδη, που τυγχάνει… φίλος των ερυθρολεύκων. 

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτά ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν από τον στενό συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Βρέντζου, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εξαπολύοντας επίθεση στην Κυβέρνηση και τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Βέβαια, ο τελευταίος είναι δηλωμένος φίλος των «ερυθρόλευκων», αλλά και μόνιμος θαμώνας του ΣΕΦ.

Αδιάψευστος μάρτυρας, η παρακάτω φωτογραφία, από την οποία ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…Από το Blogger.