«Λογικό να βλέπουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ολυμπιακό!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί κι επίσημα πια παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με αρθρογράφο του Ολυμπιακού να θεωρεί την ομάδα του ως… πιθανό προορισμό!

Αφού πρώτα παραθέτει κάποια ενδεικτικά tweets που ρωτούν για το εάν υφίσταται τέτοιο σενάριο, ο γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες αποτελούν μια από τις λίγες ομάδες της Ευρώπης που είναι σε θέση να προσελκύσουν τέτοια ονόματα.

Παραθέτει μάλιστα μια σειρά από μεταγραφές του παρελθόντος, στις οποίες συμπεριλαμβάνει τους Μαρσέλο και Βρσάλικο, οι οποίοι έγινε σαφές ακόμα και στον τελευτάιο φίλαθλο ότι ΔΕΝ είχαν σοβαρές προτάσεις στα χέρια τους γιατί δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο κειμενογράφος παραθέτει ακόμα και τα ονόματα των Αφελάι, Νέλσον Βαλντές, Ρόμενταλ και Πάντελιτς, τονίζοντας πως μόνο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πάντα ικανοί να φέρουν τόσο μεγάλα ονόματα στην χώρα.

Καλό θα ήταν λοιπόν να του φρεσκάρουμε την μνήμη και να του θυμίσουμε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα όπως του Ζάετς, του Ζιλμπέρτο Σίλβα (εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας!), του Τζιμπρίν Σισέ (πρωταθλητής Ευρώπης με την Λίβερπουλ), του Λουίς Γκαρσία, του Σίντνεϊ Γκοβού, του Μίκαελ Εσιέν, του Ντάνιελ Πράνιτς, του Φλάβιο Κονσεϊσάο και πολλά ακόμα.

Τέλος, θα ήταν χρήσιμο να του υπενθυμίσει κάποιος πως η ομάδα του πήγε στο Europa League ως επικεφαλής ομίλου, απέφυγε ΟΛΑ τα «μεγαθήρια» της διοργάνωσης, κλήθηκε να παίξει με μια γερμανική ομάδα δίχως ευρωπαϊκή εμπειρία, μια γαλλική που παλεύει για παραμονή και μια από το Αζερμπαϊτζάν και κατάφερε να αποκλειστεί από την 4η αγωνιστική και να βγει τελευταία, δίχως νίκη.

Εάν πιστεύει ότι λοιπόν ότι αποτελεί δέλεαρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η συμμετοχή σε μια τέτοια ομάδα, όπου σχεδόν το σύνολο των καλοκαιρινών μεταγραφών ετοιμάζονται μετά από λίγους μήνες να αποτελέσουν παρελθόν, τότε δεν έχουμε παρά να τον αφήσουμε χαρούμενο στον… κόσμο του!

Από το Blogger.