ΑΕΚ: Επιστρέφει αύριο στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα και πιάνει δουλειά!

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στην Ισπανία, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα θα επιστρέψει αύριο Παρασκευή (25/11) στην Αθήνα, ενόψει της αναχώρησης της ομάδας για Ολλανδία, για την μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήθελε όλο αυτό το διάστημα, να αποφορτιστεί απ’ την καθημερινότητα και είχε περιορισμένη επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ώστε να καθαρίσει το μυαλό του και να έρθει πανέτοιμος για την προετοιμασία της ομάδας, για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Από αύριο λοιπόν, ο Ματίας Αλμέιδα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και θα σηκώσει μανίκια, για να πιάσει δουλειά, θυμίζοντας ότι το Σάββατο (26/11) οι ποδοσφαιριστές έχουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν δηλαδή απ’ την αναχώρηση τους, για Ολλανδία.

Απ’ την άλλη ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως θα έχει συνάντηση ή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας, για να έχουν μια πρώτη συζήτηση, για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Εξετάζοντας όλα τα δεδομένα, τόσο για το που ο ίδιος επισημαίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά και τι επιλογές υπάρχουν στα χέρια τους, για την ενίσχυση της εκάστοτε θέσης.

Βέβαια, υπάρχει αρκετός χρόνος για να προετοιμαστεί η ΑΕΚ για τον Γενάρη, γι’ αυτό και δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας, να έχουν μια πρώτη εικόνα, όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών.

Από το Blogger.