Ολυμπιακός: Ελπίδες για Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει Παναθηναϊκού - Ευχάριστα νέα για Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Ναντ, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψουν εντός των επόμενων ημερών, τόσο ο Γιαν Εμβιλά όσο και ο Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι έλειψαν από την αναμέτρηση με τη Λαμία, λόγω ίωσης.

Το “καυτό” θέμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αυτό του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να προλάβει τον αγώνα της Λεωφόρου. Ο εξτρέμ από το πράσινο Ακρωτήρι είναι πολύ καλύτερα αυτές τις ημέρες, προπονείται ολοένα και πιο έντονα ατομικά και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να ελπίζει να τον έχει διαθέσιμο για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.


Όσον αφορά τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν έπαιξε την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων που είχε, κόντρα στην Λαμία, θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος μέσος θα προφυλαχθεί και από τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ναντ, έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Superleague κόντρα στους πράσινους, στη Λεωφόρο.

Ο Εμβιλά βγάζει δύο χρόνια σερί και είναι λογικό να χρειάζεται ανάσες, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας στον χώρο του κέντρου.
 

Από το Blogger.