Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Παναθηναϊκός Β' και Θεσπρωτός

Ισόπαλος 2-2 ήρθε ο Παναθηναϊκός Β με τον Θεσπρωτό, στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

Το Τριφύλλι πήρε άμεσα την κατοχή, κυκλοφόρησε τη μπάλα και προσπάθησε να επιτεθεί με κάθετο ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο, που έπαιζε πίσω από την σέντρα.

Στο 15‘, από σέντρα του Τουρκοχωρίτη από την δεξιά πλευρά, Αλμπάνης και Τερεζίου μπερδεύτηκαν προσπαθώντας να σουτάρουν έξω από τη μικρή περιοχή, χάνοντας μια καλή ευκαιρία.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν από κεφαλιά πάσα του Δρίτσα μέσα στην περιοχή, ο Μπίκας με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός Β προσπάθησε να ξεπεράσει την ψυχρολουσία και είχε την μεγαλύτερη του ευκαιρία για να σκοράρει στο 39’. Όταν από ωραία κάθετη του Βουτσά, ο Ταβάρες πάτησε περιοχή από αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τσιμόπουλου.

Με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να βγάζει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τερεζίου, τρία λεπτά μετά, από νέα κάθετη πάσα του Αθανασακόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σωτήρης Αντωνίου άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας του σε 3-4-2-1, είδε τον Μπιλάλ να πατάει περιοχή στο 47’, σουτάροντας ωστόσο αρχικά πάνω στον Τσιμόπουλο και στην επαναφορά να αστοχεί με κεφαλιά.

Ο Θεσπρωτός απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 53ο λεπτό, με τον Πέρεθ να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Μαργκόνο και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αθανασακόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ από θέση μέσα δεξιά, πέτυχε το 1-1.

Η χαρά των παικτών του Παναθηναϊκού Β κράτησε λίγο, αφού στο 55’ ο Πέρεθ μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε με δύναμη και σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του.

Οι Πράσινοι έψαξαν την ισοφάριση εκ νέου, με τον Δρίτσα να χάνει την ευκαιρία στο 63’ ωστόσο και τον Ηλιάδη να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Ισοφάριση την οποία και πέτυχαν, τελικά, στο 83ο λεπτό, καθώς από κίνηση του Μαρτίνη από αριστερά και γύρισμα, ο Σαρδέλης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, έκανε το 2-2.

Η ομάδα της Θεσπρωτίας είχε την τελευταία φάση του αγώνα, με τον Σεμερτζάκη να γεμίζει από δεξιά, αλλά τον Χατζάκο να μην μπορεί να πάρει την κεφαλιά προ του Μαργκόνο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλέντε, Μίγγος (87’ Σεμερτζάκης), Διγκόζης (66’ Λύγκας), Μπίκας (46’ Πέρεθ), Δρίτσας (74’ Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (87’ Πανταζέλος).

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο, Τουρκοχωρίτης (46’ Σαρδέλης), Εμπό, Σιδεράς (76’ Καρβούνης), Μαρτίνης, Ηλιάδης, Βουτσάς, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Ταβάρες, Tερεζίου (46’ Μπιλάλ).

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Θεσπρωτός και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας βράβευσαν τον γενικό αρχηγό του Παναθηναϊκού Β, Γιάννη Καλιτζάκη.

Από το Blogger.