Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το ματς με τον Ολυμπιακό και στρέφει την προσοχή του σε αυτό με τον Παναιτωλικό. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αύριο (9/11) τους Αγρινιώτες εκτός έδρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» μετά την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα στο ματς με τον Παναιτωλικό σε σχέση με αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες. Ο Σέρβος κόουτς μετά και τον τραυματισμό του Παλάσιος θα αλλάξει την ενδεκάδα. Όπως όλα δείχνουν ο Μπερνάρ θα παίξει στη θέση του Αργεντινού και ο Κουρμπέλης θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Επιπλέον, ο Γιάννης Κώτσιρας θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Φακούντο Σάντσες.

Πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ. 

Από το Blogger.