Αλμέιδα: Με αναγκαστικές αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ - η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Μετά απ’ το στραβοπάτημα της Κυριακής στην Τρίπολη, η ΑΕΚ καλείται να σηκώσει κεφάλι κόντρα στον ΟΦΗ στην Αγιά Σοφιά, να επιστρέψει στις νίκες και να επικεντρωθεί στη συνέχεια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Ματίας Αλμέιδα δίχως να έχει αρκετές ημέρες στη διάθεση του, για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, αλλά και με αρκετά προβλήματα, θα παρατάξει την ΑΕΚ με αλλαγές απέναντι στους Κρητικούς.

Πρώτη απουσία φυσικά και η πιο σοβαρή είναι ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στον Αστέρα και θα λείψει απ’ την διάθεση του Αλμέιδα για τους επόμενους τρείς με τέσσερις μήνες, ενώ θα απουσιάσει ξανά και ο Ντομαγκόι Βίντα, ενώ και ο Νταμιάν Σιμάνσκι που τελευταία στιγμή ταλαιπωρείται με ίωση.

Απ’ την άλλη εκτός παραμένει ο Τομ Φαν Βέερτ, αλλά και ο Στίβεν Τσούμπερ που επέστρεψε στην Τρίπολη, αλλά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τέθηκε νοκ αουτ ξανά.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Αλμέιδα φαίνεται πως θα διατηρήσει το 4-4-2 σε παραλλαγή ρόμβου, χωρίς να δείχνει διατεθειμένος για αρκετές αλλαγές στον σχηματισμό της ομάδας, αντίθετα με τα πρόσωπα που θα αλλάξει αρκετά, σε συνδυασμό και με την επιστροφή του Αρόλντ Μουκουντί στην ενδεκάδα και την διεκδίκηση του Σιντιμπέ για φανέλα βασικού.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Αθανασιάδη κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα έναν εκ’ των Ρότα και Σιντιμπέ, αριστερά τον Μοχαμάντι, με τους Μουκουντί και Τζαβέλλα στα στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή ο Γιόνσον θα αντικαταστήσει στον άξονα τον Σιμάνσκι, έχοντας μπροστά αλλά κοντά του, τον Πινέδα, με τον Άμραμπατ να τοποθετείται δεξιά ως αντί-Ελίασον και ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, βάζοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός απ’ τους παραπάνω που ούτε λίγο, ούτε πολύ έτσι το έχει στο μυαλό του, ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος και ενόψει ντέρμπι, δεν αποκλείεται να αποφασίσει και κάποιες ακόμα αλλαγές, κυρίως στη διαχείριση δυνάμεων.

Από το Blogger.