ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το ματς με Παρτιζάν!


Έτσι, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αποψινού (10/11, 21:00) ματς με την Παρτιζάν με ανακοίνωση της, καλεί τους φίλους της ομάδας να προσέλθουν εγκαίρως στο ΣΕΦ, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός στην είσοδο των φιλάθλων στο φαληρικό κλειστό.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ενημέρωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του σημερινού (10/11, 21.00) αγώνα της ομάδας μας για την TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE με την Παρτιζάν, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα εξής:

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.00).

– Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Στους τελευταίους αγώνες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φιλάθλων έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις στην είσοδο των φιλάθλων. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

– Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking A, Β και Vallet παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

– Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

– Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

– Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου.  

Λόγω του ότι αναμένεται και σήμερα αρκετά μεγάλος όγκος φιλάθλων, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια και διατίθενται τόσο από το internet όσο και από τα εκδοτήρια, ως και την έναρξη του αγώνα.

Από το Blogger.