ΑΕΚ: Στην Ολλανδία Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον και πολλά παιδιά της ΑΕΚ Β'

Στην μίνι-προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία θα συμμετάσχουν τόσο ο Πάολο Φερνάντες, όσο και οι τραυματίες των «κιτρινόμαυρων».

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα θα πάρει μαζί του τους Στίβεν Τσούμπερ, Νορντίν Άμραμπατ αλλά και τον Νίκλας Ελίασον, οι οποίοι θα ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα.

Ο Ελίασον, ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ τη Δευτέρα (28/11). 

Ο Πάολο Φερνάντες είναι έτοιμες και πλέον κατηφορίζει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα Παρασκευή (25/11) στην Αθήνα, ώστε να πιάσει δουλειά με την Ένωση.

Στη συνέχεια θα πάρει μέρος στις εξετάσεις (αιματολογικές εξετάσεις και Covid test) του Σαββάτου (26/11), ενώ την επόμενη μέρα θα βρεθεί στην αποστολή ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία (27/11-5/12, μαζί με αρκετούς παίκτες από την ΑΕΚ Β).

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος άσος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, μετά από συνεννόηση των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Βόλου, αποφασίστηκε η διακοπή του δανεισμού του κι έτσι θα έχει την ευκαιρία για παραπάνω χρόνο… ενσωμάτωσης στον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που απουσιάζουν για το Παγκόσμιο Κύπελλου του Κατάρ (Πινέδα, Βίντα, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Σιμάνσκι) αναγκάζουν τον Ματίας Αλμέιδα να καλέσει αρκετούς παίκτες από την ΑΕΚ Β στη μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Βεντάντ Ραντόνια, Θεοδόσης Μαχαίρας, Μιχάλης Κοσίδης, Γιώργος Μουστακόπουλος, Αλέξανδρος Παρράς έχουν στάνταρ θέση στην μίνι προετοιμασία των κιτρινόμαυρων, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Βασίλης Τρούμπουλος και Στέφανος Κάτσικας.

Από το Blogger.