Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «τσεκάρει» στους… φευγάτους

Ο Ολυμπιακός κινείται για την ενίσχυσή του, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι να βρίσκεται προ των πυλών ωστόσο σημαντικό ρόλο για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ θα παίξουν και οι αποχωρήσεις, με την σχετική λίστα συνεχώς να εμπλουτίζεται.

Είμαστε σε αναμονή να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη για Μαρσέλο, εάν δηλαδή θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή εάν θα γυρίσει στη Βραζιλία και τι τακτική θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός για τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος έχει συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν έχει αποδώσει τα αναμενώμενα.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ δείχνει να μην υπολογίζει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά (ο οποίος πιθανότατα θα γυρίσει στον Άρη) αλλά και τον Ντε λα Φουέντε, που δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία από τον Ισπανό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι ικανοποιημένοι από ον Ουί Τζο και τον Μπόουλερ, ενώ δεν αποτελεί βασική επιλογή ο Πιέρ Κούντε ούτε ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Ερωτηματικό υπάρχει για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει συνεχόμενους τραυματισμούς, αλλά και για τον Λάιτνερ που ακόμη δεν έχει μπει στον ρυθμό της ομάδας και θα κληθεί στην προετοιμασία να δείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται. Οπότε είναι αρκετές οι περιπτώσεις παικτών που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους, για την εκκαθάριση που θέλει να κάνει στο ρόστερ ο Μίτσελ, πριν να προκύψουν αποκτήσεις παικτών.

Από το Blogger.