Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στην Ολλανδία για τη διακοπή του Μουντιάλ

Η Ένωση θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για μια μίνι προετοιμασία, με την ΑΕΚ να ανακοΙνώνει το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μέχρι να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε άδεια 12 ημερών σε όλους για να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους και να πάρουν… ανάσα καθώς ακολουθεί σκληρή… δουλειά.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις 26 Νοεμβρίου για εξετάσεις στα Σπάτα και την επομένη θα ταξιδέψουν ξανά στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία, ώστε να δουλέψει για αρκετές ημέρες εκ νέου στην Ολλανδία έβαλε τις βάσεις για την νέα ΑΕΚ που βλέπουμε φέτος. Η προετοιμασία θα γίνει στο Burgh-Haasmstede, όπυο η Ένωση θα παραμείνει ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Οι κιτρινόμαυροι θα μείνουν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Ter Duin που είχε γίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ και το 2021.

Στις 4 Δεκεμβρίου η Ένωση μάλιστα θα δώσει ένα φιλικό διάρκειας τριών 45λεπτων, όπως μας συνήθισε και το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αλμέιδα έχει στόχο να διατηρήσει την ομάδα του σε… πνεύμα ομαδικότητας, δουλειάς και υψηλής έντασης, ώστε με την επανέναρξη να είναι η ομάδα σε καλό επίπεδο και να συνεχίσει από εκεί που θα σταματήσει σε λίγες ημέρες.

Από το Blogger.