Νέα Σαλαμίνα: «Μας τιμά και μας χαροποιεί που μας διάλεξε ο Παναθηναϊκός!»

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, σε ανακοίνωση της, άδειασε τους οργανωμένους οπαδούς της και εξέφρασε την χαρά της για το φιλικό αγώνα που θα δώσει με τον Παναθηναϊκό! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί όπως ενημερώσει ότι έχει επισημοποιηθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στις 7 Δεκεμβρίου στο γήπεδο N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Περαιτέρω πληροφορίες θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Αρχικά, ξεκαθαρίζουμε ότι οι επίσημες θέσεις της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζονται και νομιμοποιούνται μόνο μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Άλλα σχόλια ή ανακοινώσεις που εκφράζονται από οργανωμένα ή μη σύνολα σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύουν ή εκφράζουν το Σωματείο μας αλλά μόνο αυτούς που τα δημοσιεύουν.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει το Σωματείο μας για ένα από τα φιλικά που θα δώσει με την κάθοδο του στην Κύπρο, μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στην προσωρινή μας, λόγω προσφυγιάς, έδρα με ένα σύλλογο της εμβέλειας του Παναθηναϊκού, δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια για να καταδείξει τη σημαντικότητα του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ προσδοκεί να φιλοξενήσει την ομάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού, προσφέροντας την φιλοξενία που αρμόζει στην περίσταση και εκφράζουν το επίπεδο και το ήθος του Σωματείου μας.

Το ΔΣ και όλο το οικοδόμημα του Σωματείου μας παραμένει προσηλωμένο στις αγωνιστικές και άλλες υποχρεώσεις και θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Παράλληλα, το ΔΣ εργάζεται σύσσωμο για την προετοιμασία και επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης για τα 75χρονα του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Savino Live, στη Λάρνακα. Όλοι / ες οι ενδιαφερόμενοι / ες μπορούν να προκρατήσουν τη θέση τους στο 7000 1948 (ώρες γραφείου) ή στο 99 055133. Περαιτέρω πληροφορίες για την εκδήλωση αναγράφεται σε προηγούμενη επίσημη ανακοίνωση.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε τον κόσμο του Σωματείου μας ότι το ΔΣ συνεχίζει να δουλεύει απρόσκοπτα για την επιτυχή ολοκλήρωση της χρονιάς σε αγωνιστικό και οικονομικό τομέα και ότι χρειάζεται ενότητα και τη συμπαράσταση όλων για να επιτευχθεί ο στόχος».

Από το Blogger.