Νικολογιάννης σε Καρπετόπουλο: «Είπες ‘καφενείο’ τον Παναθηναϊκό – Επηρεασμένος από Mega και Σπάθα είσαι!»

Στη θέση του επιχείρησε να βάλει τον Αντώνη Καρπετόπουλο ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» τον ΣΠΟΡ FM, μετά τα αίσχη που έχει πει από το βράδυ της Κυριακής (6/11). 

Πραγματικός… χαμός επικράτησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM, με τον Τάσο Νικολογιάννη να λέει μεταξύ άλλων στον Αντώνη Καρπετόπουλο, που πλέον αποκαλύφθηκε πλήρως ως φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού, ότι τον… πονάει που ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε πως…

«Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός το χειρότερο. Αυτό που κάνει ο Άβιλα στο τέλος είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Το πέναλτι είναι πεντακάθαρο και οι δηλώσεις που έγιναν στο τέλος είναι για γέλια. Μάλλον ο Μαρινάκης μπέρδεψε τον Καλόπουλο με τον Κέλετ και μίλησε για στημένο διαιτητή.

Αυτός ήταν στημένος; Που δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Σπόραρ από τον Παπασταθόπουλο και την κόκκινη στον Μπακαμπού; Όταν τα πέναλτι είναι καθαρά πρέπει να δίνονται. Είχαν συνηθίσει 20 χρόνια να βουτάνε και να παίρνουν πέναλτι και τώρα ενοχλούνται με όσα καταλογίζονται σωστά στην εποχή του VAR».

Από το Blogger.