Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το περσινό 0-0 στον Βόλο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Από τότε, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει παιχνίδι χωρίς να σημειωθεί γκολ στο πρωτάθλημα, αφού και στις 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος είτε έχουν σκοράρει, είτε έχουν δεχθεί γκολ σε όλα.

Μεταξύ τους έχουν τρεις συναντήσεις με γηπεδούχο τον Βόλο και στις δύο τελευταίες υπήρξε ισοπαλία, ενώ μόνο στο παρθενικό παιχνίδι τους στην Super League επικράτησε ο Βόλος με 2-1 χάρη στα γκολ των Μπαριέντος και Ουάρντα, ενώ ο Παμπλίδης είχε βάλει μπροστά στο σκορ τα Γιάννινα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βόλος μετά τις πέντε διαδοχικές νίκες, οι οποίες αποτελούν την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του, ηττήθηκε εντός από τον Παναθηναϊκό και έμεινε στο 2-2 στην Λαμία με την τοπική ομάδα. Η έδρα είναι ένα από τα μειονεκτήματα του, αφού έχει επικρατήσει στα τρία από τα έξι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Με έναν βαθμό έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα του στην Super League μετά το 2015-16, όπου είχε σημειώσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη τον Δεκέμβριο του 2015 με 1-0 στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά.

Συνολικά, πάντως, στις αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας, ο Βόλος έχει καταφέρει να πάρει νίκη μέσα στα Γιάννινα, αφού επικράτησε και στα δύο ματς της πρώτης τους χρονιάς στην Super League και στη συνέχεια είχε μια ήττα και δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 3-2

Από το Blogger.