Super League 1: Οι αριθμοί του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα σερί έντεκα αναμετρήσεων με τον Λεβαδειακό, στις οποίες διατηρεί το αήττητο του στην Βοιωτία και μάλιστα με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι στα δύο από τα τρία ματς των τελευταίων χρόνων.

Αυτές οι δύο ισοπαλίες είναι με σκορ 1-1, όπως και η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, η οποία ολοκληρώθηκε με τα γκολ Τσάνα και Μουστακίδη να γράφουν το τελικό σκορ. Εκείνη η αναμέτρηση έγινε στις 21 Φεβρουαρίου 1988.

Στο επόμενο ακριβώς ραντεβού τους με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό ήταν το παραγωγικό τους σκορ, με επτά γκολ και τον Ολυμπιακό τελικά να επικρατεί με 4-3. Οι Κάβουρας, Καβαλιέρης και Ματίεσεν σκόραραν για τον Λεβαδειακό και τους Μητρόπουλο, Ντέταρι, Χαντζίδη και Σοφιανόπουλο για τους Ερυθρόλευκους.

Την επόμενη ακριβώς χρονιά σκόραρε μόνο ο Μιχάλης Καβιαλέρης και έτσι χάρισε την πρώτη νίκη του Λεβαδειακού επί του Ολυμπιακού.

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο πρώτος που κατάφερε να κάνει χατ τρικ στην Λιβαδειά, στο 4-0 του Ολυμπιακού στις 14 Δεκεμβρίου 2011, ενώ δύο χρόνια μετά, την 1η Σεπτεμβρίου 2013, ο Μήτρογλου ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυ τρεις φορές. Ο Έλληνας επιθετικός είναι και ο πρώτος σκόρερ σε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων, αφού έχει συνολικά τέσσερα γκολ. Ο Λεβαδειακός έχει πάρει δύο γκολ σε αυτά τα ματς από τον Μιχάλη Καβαλιέρη και τον Πατρίκ Ντιμπαλά.

Οι περισσότερες από τις 12 νίκες του Ολυμπιακού είναι με 2-0, σκορ που έχει επαναληφθεί τρεις φορές, ενώ τρεις είναι και οι ισοπαλίες με 1-1. Καμία από τις 18 αναμετρήσεις δεν έχει μείνει χωρίς γκολ, αφού η άλλη ισοπαλία των δύο ομάδων είναι με 2-2.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
12 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 13-36

Από το Blogger.