ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα απασχολεί την εθνική Μεξικού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τάτα Μαρτίνο.

Η σελίδα “Somos Chivas” επικαλείται ρεπορτάζ του “ESPN” και αναφέρει πως το όνομα του Αργεντινού ακούγεται για την «τρι», τονίζοντας πως ο τεχνικός της ΑΕΚ συνεχίζει να εμπιστεύεται Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, κάνοντας αναφορά στον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα εργάστηκε στο Μεξικό μεταξύ 2015 και 2018 κατακτώντας πέντε τρόπαια. Ο 49χρονος Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως θα ήθελε να μείνει για πολύ καιρό στην ομάδα.

Η ιστοσελίδα καταλήγει λέγοντας πως όταν είχε πάει στους Earthquakes του Σαν Χοσέ είχε ειδική ρήτρα προκειμένου να απελευθερωθεί σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση από ομάδα όπως η εθνική Μεξικού και πως δεν θα ήταν περίεργο αν συνέβαινε και τώρα κάτι τέτοιο…

Κλείνοντας, σημειώνεται πως αν η Ομοσπονδία της χώρας αποφασίσει να κινηθεί για την πρόσληψη του Αλμέιδα «δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Από το Blogger.