Εκπνέει η προθεσμία για την δωρεάν είσοδο των παιδιών στο 25ο All Star Game!

Σε λίγες ημέρες εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή ονομαστικών καταστάσεων για την δωρέαν μετακίνηση με πούλμαν και είσοδο στο 25ο All Star Game!

ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ προσφέρουν δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν και είσοδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αθλοπαιδειών του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» τις δύο ημέρες διεξαγωγής του 25ου All Star Game για παιδιά Δημοτικού από Δ’ τάξη, Γυμνασίου και Λυκείου, όπως, επίσης αθλήτριες και αθλητές ακαδημιών αθλητικών σωματείων, καθώς και ομάδων παιδικών, εφηβικών, νεανίδων και κορασίδων.

Για τα παιδιά δημοτικού και ακαδημιών συμπεριλαμβάνεται συνοδεία από τους γονείς. Απαραίτητη προϋπόθεση τα σχολεία, οι ακαδημίες και οι σύλλογοι να εδρεύουν εντός Αττικής. Για τα εκτός Αττικής καλύπτεται η δωρεάν είσοδος και για τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η δράση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 και την Κυριακή 18/12 στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφέρομενοι να αποστέλουν ονομαστικές καταστάσεις και τηλέφωνο επικοινωνίας υπευθύνου στα email esake@esake.gr , info@psak.gr καθώς ενώ μπορούν να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό του κ. Κώστα Αλεξανδρίδη 6975888708.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά στο ΟΑΚΑ για την γιορτή του μπάσκετ!

Από το Blogger.