Ανεβάζει «στοφές» ο Στίβεν Τσούμπερ

Μετά την χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς, ο Στίβεν Τσούμπερ έχει ξεκινήσει όλο αυτό το διάστημα, να πραγματοποιεί την αποθεραπεία του, για την επάνοδο του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Ο Ελβετός εξτρέμ, παρέμεινε στην Αθήνα το διάστημα που οι συμπαίκτες του, μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα, αναχωρούσαν για Ολλανδία και την χειμερινή προετοιμασία τους, καθώς πραγματοποιούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ένα μηχάνημα, το οποίο λόγω όγκου δεν θα μπορούσε να μετακινηθεί.

Ο Τσούμπερ όλο αυτό το διάστημα, δουλεύει εντατικά για την επιστροφή του, στην αγωνιστική δράση και θέλει το συντομότερο δυνατό, να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, βοηθώντας την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της.

Ο ίδιος το περασμένο διάστημα δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς είχε επηρεαστεί ψυχολογικά, λόγω ότι απουσίασε απ’ το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά πλέον είναι αποφασισμένος να επιστρέψει γρήγορα και να καλύψει το χαμένο έδαφος, θέλοντας απ’ την πλευρά του, να προσφέρει και να βοηθήσει την Ένωση.

Η αποθεραπεία του Τσούμπερ, πηγαίνει καλά και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, αρχικά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μετέπειτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Τσούμπερ, μαζί με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, έχουν σημειώσει στο ημερολόγιο το ματς με την Λαμία, θέλοντας να προλάβει να είναι έτοιμος για τις 21 Δεκεμβρίου, προλαβαίνοντας το ματς με την ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο Τσούμπερ έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του, ωστόσο δεν υπάρχει καμία βιασύνη, με τους ανθρώπους της Ένωσης, να θέλουν να επιστρέψει χωρίς το οποιονδήποτε ρίσκο, όπως και στην περίπτωση του Νόρντιν Άμραμπατ, πολλώ μάλλον στην περίπτωση του Ελβετού εξτρέμ, που αποθεραπεύεται από πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Από το Blogger.