Πως ο Νίκος Μαρινάκης εμψύχωσε τοιυς παίκτες του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό και αποτελεί τον… κακό του δαίμονα αφού στα επτά τελευταία μας έχει μόλις δύο ήττες. Θα του στερούσε και το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα εάν δεν δεχόταν γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στην παρακάμερα του αγώνα περιέχει την ομιλία προς τους συμπαίκτες του 29χρονου πλέον Νίκου Μαρινάκη.

«Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παιδιά. Σε δύο ώρες από τώρα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς. Αυτοί νομίζουν πως θα κάνουν πάρτι αλλά ήρθαμε να τους το χαλάσουμε εμείς. Να έχουμε πίστη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα τα καταφέρουμε σήμερα. Πάμε ΟΦΗ» τους είπε.

Ο Μαρινάκης που αγωνίζεται στον ΟΦΗ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες των «πρασίνων». Μάλιστα πολλοί από τους τότε συμπαίκτες του θυμούνται μια σκηνή που έγινε στο ΟΑΚΑ που χρησιμοποιούσε ως έδρα, τότε, ο Παναθηναϊκός. Στο ημίχρονο του αγώνα της πρώτης ομάδας έγινε η παρουσίαση των νέων που είχαν σημειώσει κάποια από τις πολλές επιτυχίες. Από τα μεγάφωνα ακουγόταν το όνομα κάθε παίκτη που εισέπρατε το χειροκρότημα. Όταν ακούστηκε όνομα «Μαρινάκης» ένα μακρόσυρτο «ουουου…» ήρθε από την εξέδρα. Πολλοί δεν κατάλαβαν ότι ο εκφωνητής αναφερόταν στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που τότε, σε αντίθεση με τον συνεπώνυμό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ήταν άσημος.
Δημοφιλείς Ειδήσεις  Με «καρέ γκολ» και πάρτι αποχαιρετά η ΑΕΚ τη χρονιά!

Από το Blogger.