Μίτσελ: «Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τύπου μίλησε για την απόκτηση ενός εξτρέμ και το εάν παραμένει προτεραιότητα μετά τη συνύπαρξη Χάμες – Μπιελ – Φορτούνη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους παίκτες αυτούς. Είμαστε οι ίδιοι που ισοφαρίστηκαμε σε 2-2 με τον ΠΑΣ από έλλειψη καλής στάσης. Χρειαζόμαστε πολλά απόγευματα για την κανονικότητά μας. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάντα ανταγωνισμό στο ρόστερ. Όλες οι αλλαγές σήμερα πήγαν καλά. Αυτό είναι προειδοποίηση για όλους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν διαφορετική την 11άδα».  

Το ότι στα άσχημα φταίει ο προπονητής και στα καλά ευθύνονται οι παίκτες: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο παλιό αυτό το ρητό από μένα. Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για ότι κακό γίνεται και τις κακές αποφάσεις. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας είχαν αυτά τα τελειώματα. Δεν ψάχνω πουθενά αλλού την ευθύνη. Να κοιτάς το που φταις εσύ. Να κοιτάς στον καθρέφτη. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν υπεύθυνος. Τώρα είναι οι παίκτες. Νιώθω να δικαιώνομαι όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Τα μεταγραφικά και την ενίσχυση: «Δεν αλλάζει τίποτα. Το πλάνο συνεχίζει όπως είναι. Χρειαζόμαστε κανονικότητα. Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Πάντα μιλάμε με τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και με τον Αβραάμ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση για τον ανταγωνισμό».

Από το Blogger.