Οι ομάδες που θέλουν τον «ελεύθερο» Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και περίπου ένα μήνα έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας και της συνέντευξης που είχε δώσει στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε αποφασίσει να βρει ομάδα μετά το Μουντιάλ και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το MLS, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο και από τις Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ατλέτικο Μαδρίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση.

Ο Ρονάλντο είχε επαφές με την Αλ Νασρ όπως ανέφεραν στο εξωτερικό για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία, όμως δεν έχει πει «ναι» προς το παρόν, την ώρα που εμπλέκονται κι άλλες ομάδες στην υπόθεση. Μια από αυτές φέρεται να είναι και η Άρσεναλ που ψάχνει επιθετικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί κοιτάζει την περίπτωση του Πορτογάλου.

Οι κανονιέρηδες μπορούν να τον κάνουν δικό τους αν το επιθυμούν, όμως προς το παρόν επεξεργάζονται όλες τις επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς τους έχει αναγκάσει να βγουν στην αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ρονάλντο είχε ακουστεί και ο Ολυμπιακός σε σενάρια, ενώ όπως αναφέρουν στην Αγγλία, η Άρσεναλ είναι από τις ομάδες που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και δεν αποκλείεται να προσεγγίσει τον Ζόρζε Μέντες για να δει τις προθέσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Από το Blogger.