Στοίχημα Σαββάτου: Μπράιτον – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπράιτον – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Μπράιτον

Ούσα απολύτως κυρίαρχη, η Μπράιτον πέρασε εύκολα από την έδρα της Σαουθάμπτον με 3-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Από το πρώτο ημίχρονο έδειξε πως… δεν αστειεύεται με τον Λαλάνα να ανοίγει το σκορ στο 14’ έπειτα από φοβερή ομαδική προσπάθεια και σέντρα του Μαρτς. Εκμεταλλευόμενοι την τραγική άμυνα των «αγίων», οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Περό για διώξιμο σε γύρισμα του Εστουπινιάν, που κατέληξε σε αυτογκόλ στο 35’. Το πανέμορφο τέρμα του Μαρτς με σουτ έξω από την περιοχή στο 56’ σφράγισε τη νίκη για τους «γλάρους», με την Σαουθάμπτον απλώς να μειώνει στο 73’ με κεφαλιά του Γουόρντ-Πράους σε επαναφορά, έπειτα από δική του χαμένη εκτέλεση πέναλτι. Διατηρήθηκε στην έβδομη θέση η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, έξι βαθμούς (και ματς λιγότερο) από την τέταρτη Τότεναμ.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Άρσεναλ

Μετά τα Χριστούγεννα, θα κάνει και Πρωτοχρονιά στην κορυφή χάρη στη νίκη της επί της Γουέστ Χαμ στην Boxing Day. Άργησε να πάρει μπρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ασταμάτητη η ομάδα του Αρτέτα, φτάνοντας τις 13 νίκες σε 15 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μετά από αυστηρή υπόδειξη πέναλτι και εύστοχη εκτέλεση του Μπενραχμά στο 27’. Με το 0-1 στην ανάπαυλα, οι «κανονιέρηδες» έμοιαζαν μπλοκαρισμένοι απέναντι στη μαζική άμυνα της ομάδας του Μόγες. Ωστόσο, πριν την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ είχε ήδη πετύχει την ανατροπή χάρη σε γκολ των Σάκα (53’) και Μαρτινέλι (58’), από ασίστ των Έντεγκαρντ και Τσάκα αντίστοιχα. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έδωσε και δεύτερη ασίστ στο 69’, αυτή τη φορά στον Ενκέτια που ντύθηκε… Ανρί για να πετύχει το 3-1 με εξαιρετική ενέργεια. Έτσι, το +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε για τους Λονδρέζους.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Μεγάλη πρόκληση η αποψινή για την Άρσεναλ. Αντιμετωπίζει έναν από τους κακούς της δαίμονες τα τελευταία χρόνια, την Μπράιτον. Ένα σύνολο που μπορεί να κάνει ζημιά στον καθένα, όπως απέδειξε άλλωστε κι απέναντι σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Από το Blogger.