«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Ουριέλ Αντούνα»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν και το «Sport24» υποστηρίζει πως η ομάδα κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Ουριέλ Αντούνα.

Ο 25χρονος διεθνής Μεξικανός ανήκει στην Κρουζ Αζούλ και έχει συμβόλαιο έως το 2024, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν η πρόταση αφορά αγορά ή δανεισμό με οψιόν για το φινάλε της σεζόν.

Πρόκειται πάντως για έναν ικανότατο παίκτη, που έπαιξε και στα τρία ματς του Μεξικό στο Μουντιάλ (από τον πάγκο), έχει περάσει από την Μάντσεστερ Σίτι και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης εάν χρειαστεί.

Το «Τριφύλλι» λοιπόν έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει το αποτέλεσμα, ενώ τα χρήματα που προσφέρει φαίνεται πως είναι αντίστοιχα της μεταγραφής του Αντράζ Σπόραρ το καλοκαίρι!

Ο 25χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σάντος Λαγκούνα και η Μάντσεστερ Σίτι δεν άργησε να εντοπίσει το ταλέντο του, αγοράζοντάς τον τον Ιούλιο του 2017 για την Κ23.

Ο Αντούνα δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πολιτών και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Χρόνινγκεν και Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τις οποίες μέτρησε 22 συμμετοχές και 34 συμμετοχές με 6 γκολ και 7 ασίστ αντίστοιχα.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Τσίβας έδωσε σχεδόν 10 εκ. ευρώ στην Σίτι για να τον κάνει δικό της και με την φανέλα της έπαιξε συνολικά 64 φορές, έχοντας ως απολογισμό 6 γκολ και 8 ασίστ. Από τον Ιανουάριο του 2022 παίζει στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία μετράει 46 εμφανίσεις με 6 γκολ και 7 ασίστ.

Σε εθνικό επίπεδο είναι 40 φορές διεθνής με το Μεξικό και μετράει 10 γκολ, ενώ έχει περάσει από τις Κ21 και Κ21 αλλά και την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Από το Blogger.